Hodnocení blogů

Ohodnocený blog #12 | VeRu (Merry Christmas With I-S.blog.cz)

18. prosince 2012 v 15:39 | Lexi
Já jsem včera zapomněla ohodnotit blog!! No nevadí, pokud mi nějaký blog přebyde, tak to určitě dodělám :)


Hodnocení si prosím zveřejni na blogu. Připomínám, že je to pouze můj názor, nic víc, nic míň :)

Ohodnocený blog pro: VeRu // finchell-daily.blog.cz
Ohodnocený blog od: Lexi // Ian-Somerhalder.blog.cz



1. Design
Pěkný, moc se mi líbí, ty barvy jsou super, ty efekty a všechno ♥
10/10

2. Menu
Máš ho srovnané, dá se v něm bez problému vyznat :)
10/10

3. Články
Vždycky novinky, aktualizované, řekni mi, co ti mám vytknout? :D
10/10

4. Aktivita
Pořád hodně přidáváš, jsi vážně dobrá :D
10/10

5. Celkový dojem
Když se podíváš do bodu 1-4 tak si určitě všimneš, že mi nějak došla slova :D Prostě a jednoduše ti nemám co vytknout :D Snad jen popřeju, ať tvůj blog je pořád tak skvělý, jaký jsi ho udělala!
10/10

Celkem bodů: 50/50


Nech si taky ohodnotit blog!
(Hodnocení blogů je dočasné a je součástí vánočního projektu)

Další hodnocení přibude zítra :)
Hlasuj pro svoji oblíbenou celebritu v The Best Satr Competition:
! Podpoř svého favorita !

Ohodnocený blog #11 | Miška* (Merry Christmas With I-S.blog.cz)

16. prosince 2012 v 12:09 | Lexi
Já jsem včera zapomněla ohodnotit blog!! No nevadí, pokud mi nějaký blog přebyde, tak to určitě dodělám :)


Hodnocení si prosím zveřejni na blogu. Připomínám, že je to pouze můj názor, nic víc, nic míň :)

Ohodnocený blog pro: Miška* // brunomars-fansite.blog.cz
Ohodnocený blog od: Lexi // Ian-Somerhalder.blog.cz



1. Design
Naprosto dokonalý ♥
10/10

2. Menu
Nevím, co bych ti vytkla, pěkně seřazené, hezky se v něm dá orientovat :)
10/10

3. Články
Kvalitní, novinky přidáváš, žádné velké chyby...

10/10

4. Aktivita
Už to není to, co to bývalo :D Když jsem se dívala do archívů, tak jsi viditelně přidávala víc, ale to i já :D
10/10

5. Celkový dojem
Tvůj blog navštěvuji hodně ráda, navíc ti nikdy nezapomenu to, jak jsi mi pomohla s blogem, když jsem byla v Londýně :) (nemysli, že jsem na to zapomněla!) Jsme affs už hodně dlouho, a já si tě moc a moc vážím, jsi naprosto skvělá! Stejně jako tvůj blog, který si nezaslouží nic jiného, než plný počet bodů :)
10/10

Celkem bodů: 50/50


Nech si taky ohodnotit blog!
(Hodnocení blogů je dočasné a je součástí vánočního projektu)

Další hodnocení přibude zítra :)
Hlasuj pro svoji oblíbenou celebritu v The Best Satr Competition:
! Podpoř svého favorita !

Ohodnocený blog #9 | Maťo (Merry Christmas With I-S.blog.cz)

13. prosince 2012 v 18:18 | Lexi
Hodnocení si prosím zveřejni na blogu. Připomínám, že je to pouze můj názor, nic víc, nic míň :)

Ohodnocený blog pro: Maťo // RihannaNavy.er.cz
Ohodnocený blog od: Lexi // Ian-Somerhalder.blog.cz


1. Design
Dlouho jsem uvažovala, jak to vykutím, ale nakonec jsem se rozhodla, že ti design hodnotit nebudu. Kdyby design dělal kdokoliv jiný než já, tak ti ho ohodnotím, ale chápeš mě :D
x/10

2. Menu
Líbí se mi, máš tam vše, jak má být :) Líbí se mi PNG a že tam máš obrázky :)
10/10

3. Články
Přidáváš často novinky a často aktualizuješ, nevím, co bych ti vytkla :)
10/10

4. Aktivita
No ještě abych ti dala míň než 10 :D
10/10

5. Celkový dojem
Takže abych to nějak slepila dohromady: nebudu hodnotit vzhled designu, ale sladění barev, které se mi líbí, taky se mi líbí hodně to tvoje menu a ohledně aktivity se nemáme o čem bavit. Vím, že se to toho netýká, ale jen tak btw hodně obíháš :D
10/10

Celkem bodů: 40/40


Nech si taky ohodnotit blog!
(Hodnocení blogů je dočasné a je součástí vánočního projektu)

Další hodnocení přibude zítra :)

Ohodnocený blog #8 | Saša a Timi (Merry Christmas With I-S.blog.cz)

12. prosince 2012 v 21:02 | Lexi
Hodnocení si prosím zveřejni na blogu. Připomínám, že je to pouze můj názor, nic víc, nic míň :)

Ohodnocený blog pro: Saša a Timi // iwebpears.yolasite.com
Ohodnocený blog od: Lexi // Ian-Somerhalder.blog.cz


1. Design
Zajímavý, ale mě připadá takový hodně roztáhlá, do šířky, možná je to jen mám monitorem, nevím. Fotky jsou super, barvy sladěné, ale nelíbí se mi font, který jsi použila k welcome message.
7/10

2. Menu
Máš v tom pořádek, vždy tam najdu co hledám :)
10/10

3. Články
Novinky přidáváš hodně často, na tvém blogu mám ráda, že tam zajdu a hned vím, co je nového a nemusím chodit nevím na kolik dalších fanstránek...
10/10

4. Aktivita
Co bych ti tady měla vyčítat? :D
10/10

5. Celkový dojem
Celkově je tvá stránka aktualizovaná, jediné, co bych trochu vylepšila, je vzhled. Ten design vážně působí roztáhle, a ten font, hlavně v té welcome message, zbytek je celkem v pohodě, bych změnila na nějaký zajímavější. Ale jinak se mi líbí ty hodiny v menu a ta animace. Jsem ráda, že tě můžu mít v affs :)
9/10

Celkem bodů: 46/50


Nech si taky ohodnotit blog!
(Hodnocení blogů je dočasné a je součástí vánočního projektu)

Další hodnocení přibude zítra :)

Ohodnocený blog #7 | Bailey* (Merry Christmas With I-S.blog.cz)

11. prosince 2012 v 18:39 | Lexi

Hodnocení si prosím zveřejni na blogu. Připomínám, že je to pouze můj názor, nic víc, nic míň :)

Ohodnocený blog pro: Bailey* // ultimate-perry.blog.cz
Ohodnocený blog od: Lexi // Ian-Somerhalder.blog.cz


1. Design
Moc dobře znáš můj názor na tvůj design, ale i přes to. Tvůj design je velmi nápaditý, líbí se mi použité barvy a ta fotka Katy je dokonalá :D Taky ten sníh, no celý design dohromady je perfektní ♥
10/10

2. Menu
Líbí se mi boxy, navíc tam máš pořádek :)
10/10

3. Články
Novinky přidáváš, články máš kvalitní, nevím, co dodat :)
10/10

4. Aktivita
Ehm :D Takže :D U tebe je to jako na houpačce, ale protože jsme v kontaktu více než jen přes komentáře na blogu, tak vím, že děláš to, co můžeš. Chápu, že toho času moc nazbyt nemáš, a když už si nějaký najdeš, věnuješ ho blogu. To je důvod, proč i přes ne vždy velkou aktivitu, dávám plný počet bodů.
10/10

5. Celkový dojem
Nevím, co ještě dodat. Jak už jsem psala, layout máš dokonalý, v menu pořádek... Co bych tak na závěr ještě doplnila je, že jsem hrozně ráda, že můžeme být affs, protože si nejen tvého blogu, který je beze sporu kvalitní, vážím i tebe. Jsi jedna z nejlepších osob, které jsem kdy na blog.cz poznala! Děkuji ti taky za to, že mi vždy pomůžeš, kdy to jen potřebuji. Jsi taková moje blogová pravá ruka, když nevím co by - zajdu za tebou, zeptám se tě na názor - nejen že mi vždy pomůžeš, taky děláš vše pro to, abys mě taky podpořila. A za to ti děkuji! ♥
10/10

Celkem bodů: 50/50


(Hodnocení blogů je dočasné a je součástí vánočního projektu)

Další hodnocení přibude zítra :)

Ohodnocený blog #6 | pipiterka (Merry Christmas With I-S.blog.cz)

10. prosince 2012 v 15:59 | Lexi
Hodnocení si prosím zveřejni na blogu. Připomínám, že je to pouze můj názor, nic víc, nic míň :)

Ohodnocený blog pro: pipiterka // vanilla-girls.blog.cz
Ohodnocený blog od: Lexi // Ian-Somerhalder.blog.cz


1. Design
Toto není můj styl, ale kdybych měla hned odsoudit všechny designy, které nejsou v mém stylu, nedopadlo by to nejlíp. Na designu se mi líbí jeho jednoduchost, kdo to o mě neví, takové mám nejradši :) Jinak v záhlaví máš 2 moje oblíbené citáty, hlavně ten první, ten mi visí na nástěnce. Takže celkově design ujde, líbí se mi brushe, ale zvolila bych jiný font.
9/10

2. Menu
Líbí se mi, že rubriky nemáš napsané obyčejně blogově normálním textem, ale ty foťáky u toho :D Jinak tam máš všechny potřebné informace :)
10/10

3. Články
Tady budu trochu více kritická, já mám ráda delší články a ty většinou zveřejníš jen nějaké video nebo obrázek, teď do toho nezapočítávám povídky, i když tam bych taky trochu na délce přidala, povídku jsem četla a chybí mi tam něco, co mě upoutá. Co se gramatických chyb týče, mě vyloženě vadí, když někdo za čárkou nenapíše mezeru :D Jo, možná jsem divná, ale prostě to tak mám :D
7/10

4. Aktivita
Přidáváš celkém často, i když to taky není to, co to bývalo :D (to ti nevyčítám, jsem na tom stejně :D)
10/10

5. Celkový dojem
Celkově bych blog shrnula asi takto: Design slušný, jak už jsem psala - nelíbí se mi akorát ten font použitý na ty citáty, ale jinak je pěkný. Menu máš dobře upravené, každopádně se na tvém blogu pozná, že je deníčkovský, máš tam hodně hudby, obrázků no a taky tu povídku...
8/10

Celkem bodů: 44/50


(Hodnocení blogů je dočasné a je součástí vánočního projektu)

Další hodnocení přibude zítra :)

Ohodnocený blog #3 | Izzie 28

7. prosince 2012 v 16:40 | Lexi
Hodnocení si prosím zveřejni na blogu.

Ohodnocený blog pro: Izzie 28 // izzie28.blog.cz
Ohodnocený blog od: Lexi // Ian-Somerhalder.blog.cz


1. Design
Mě osobně se nelíbí to pozadí, jak jsou (ještě rozmazané) ty kolečka, ale zase se mi líbí ta tématika, že máš vánoční design.
8/10

2. Menu
Tady budu asi více kritická, protože já osobně nesnáším menu od blog.cz :D A co se mi na tom nelíbí nejvíc - některé věci máš psané jinou velikostí písma než jiné, nevypadá to moc dobře. Jako jasně, nemůžeš za to, protože tam máš přímo ty body od blog.cz, ale kdybys to všechno co jde hodila do volitelného boxu, tak máš všechno stejně. Ale obsahově ho máš v pořádku, nic mi tam nechybí.
6/10

3. Články
Nějak hodně gramatických chyb jsem nenašla, moc jsem je teda nepročítala, ale je vidět, že máš deníčkovský blog a jinak všechno tak pomíchaně.
10/10

4. Aktivita
Tady ti nemám co vytknout :)
10/10

5. Celkový dojem
Viděla jsem článek, kde jsi ukázala nový layout a musím říct, že tam se mi vážně hodně líbil, ale přímo nastavený na blogu to máš trochu rozmazané, což sice taky trochu záleží od velikosti obrazovky a pixelech designu, tak či tak to trochu kazí efekt. Taky jsem už zmiňovala to menu, ale jinak nic jiného mě nenapadá, co bych ti mohla vytknout. Aktivní jsi vážně hodně, jak jsem si v menu přečetla, chodíš na kurzy a jsi v devítce, takže brzy přijmačky, takže tě vážně obdivuju, že takhle blog stíháš, já to teda mám někdy problém stíhat :D
8/10

Celkem bodů: 42/50


(Hodnocení blogů je dočasné a je součástí vánočního projektu)

Další hodnocení přibude zítra :)

Ohodnocený blog #2 | Eliza

6. prosince 2012 v 15:05 | Lexi
Toto hodnocení píšu podruhé, protože se mi poprvé smazalo, takže bude trochu kratší :D Omlouvám se :D

Ohodnocený blog pro: Eliza // srandanotes.blog.cz
Ohodnocený blog od: Lexi // Ian-Somerhalder.blog.cz


1. Design
Toto není můj styl a jelikož tam nemáš záhlaví, tak ani nemám vlastně co hodnotit :D Když už nemáš záhlaví, mohla sis pohrát alespoň s barvou písma, aktivními odkazy, odkazy - poměnit ty barvy. A co mi hrozně moc chybí - nikde nemáš odkaz na hlavní stránku tvého blogu, a to když nějaký blog nemá.. grr :// :D
6/10

2. Menu
Máš krátké, výstižné, přímo se hodí ke tvému blogu.
10/10

3. Články
Celkem v pohodě. Gramatické chyby - nijak moc jich tam nemáš, až na dárek někoho překvapý, tomu jsem se trochu zasmála, ale jinak jsem žádné šílené chyby nenašla.
8/10

4. Aktivita
Tady ti nemám co vytknout :)
10/10

5. Celkový dojem
Jak už jsem psala, design není můj styl, ale za to ty nemůžeš. Hodně mi vadí, že nemůžu najet na tu stránku, že nemáš nikde odkaz, ale to jsem ti už psala v bodě 1. Jinak nevím, co bych ještě doplnila.
8/10

Celkem bodů: 42/50


(Beru přesně tolik osob, kolik zbývá do Vánoc)

Další hodnocení přibude zítra :)

Ohodnocený blog #1 | Jacque.Biebs<3

5. prosince 2012 v 18:10 | Lexi
Néé! Podle šablony jsem chtěla udělat toto hodnocení pro 2. zapsanou Jacque.Biebs

Ohodnocený blog pro:Jacque.Biebs
Ohodnocený blog od: Lexi // Ian-Somerhalder.blog.cz


1. Design
Bývaly jsme affs na A-L, už tehdy jsem obdivovala tvou grafiku. Stejně tak tvůj současný design, naprosto dokonalý!
10/10

2. Menu
Je to fanstránka, čili máš dlouhé menu, ale jde se v něm vyznat. Hrozně se mi líbí tvoje popisky :)
10/10

3. Články
Nemám problém :)
10/10

4. Aktivita
Na tvůj blog chodím celkem často, teď jsi začala přidávat hodně a pravidelně, ale u tebe to je tak kdy :D Ale teď se vážně snažíš :)
9/10

5. Celkový dojem
Tvůj blog je vážně skvělý, jak už jsem zmínila, moc se mi líbí tvůj design. Taky se mi líbí zaměření, Justina mám ráda. Tvlj styl psaní je super, píšeš zajímavé články. Nevím, co ještě bych dodala, jedině snad to, že tvůj blog má skutečně kvalitu :)
10/10

Celkem bodů: 49/50


(Beru přesně tolik osob, kolik zbývá do Vánoc)

Další hodnocení přibude zítra :)
 
 

Reklama
Reklama